DBR Bouw

Over ons

Welkom bij DBR B.V., uw vertrouwde familiebedrijf gespecialiseerd in de renovatie van daken en gevels. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap bieden wij een uitgebreide dienstverlening aan die uw woning niet alleen esthetisch verfraait, maar ook functioneel verbetert.

Voor grote en kleine renovaties

Renoveren doet u altijd samen met een vakman

Zorgeloos renoveren

Particulieren doen al jaren een beroep op DBR bvba uit Antwerpen voor hun renovatiewerken.

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring en dankzij onze uitstekende service en ons oog voor detail kunt u uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Omdat we zoveel verschillende expertises in huis hebben kunt u tijdens uw gehele project vertrouwen op één centraal aanspreekpunt

U kunt ons ook inschakelen voor een specifiek onderdeel van uw verbouwing, zoals het leggen van tegels of het renoveren van uw badkamer.
Als verbouwfirma hebben we een duidelijk uitgangspunt, zoals zaakvoerder Rudi De Buyser goed weet samen te vatten: “Wij maken producten die zo goed mogelijk beantwoorden aan de actuele noden van de markt, zonder in modieuze bijkomstigheden te vervallen. Stabiliteit, No-nonsense en openheid zijn ons handelsmerk, zowel naar aankopers als verdelers toe.

Zorgeloos renoveren

We geven u graag advies op maat over uw budget, de juiste materialen, de timing… U kunt volledig vertrouwen op ons ervaren team. Ook tijdens de renovatie kunt u altijd bij ons terecht met vragen of voor feedback. U zit goed bij DBR bvba in Antwerpen!

Interieurontwerp

Onze renovaties worden ondersteund door interieurarchitect Mitch Peeters. Zo kan u steeds rekenen op een kwalitatief en esthetisch ontwerp.

Contacteer ons vandaag nog

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op. Onze zaakvoerder staat graag tot uw dienst.